El CD Castellon afronta aquesta nit en Castalia, el partit d’anada de la final de la copa RFEF davant el Irun

781

Aquesta nit a partir de les 20:30 el Club Esportiu Castelló disputarà el partit d’anada de la final de la copa RFEF d’aquesta temporada 2014/2015 i ho farà en Castalia davant el Real Unión de Irun.

Si parlem del rival al que deurà enfrontar-se aquesta vesprada el conjunt de Ramón Maria Calderé, es destacable comentar, que el Real Unión de Irun es un dels millors conjunts de la segona divisió B i es el segon classificat en la actualitat, en el grup II de la segona divisió B.

Així mateix, taambé es destacable comentar, que per al partit, Calderé no podrá disposar del defensa Juanra Cabrero (Sancionat) ni tampoc podrá disposar de Victor Pino i Ruben Negredo, encara que tot i aquestes tres baixes,Ramon Calderé ha convocat a tots els futbolistes del primer conjunt disponibles.

A més a més, aquesta final es una final molt esperada i somiada per als “orelluts” donat que els aficionats i aficionades i el club tenia moltes ganes de disputar una nova final, després de les dos finals que ha disputat a nivell nacional al llarg de la seva história.

Sens cap dubte sirà una final histórica, una final en el que Castalia estarà aquesta nit de gom a gom per vore el partit d’anada de la final de la copa federacions (entre d’altres estarán presents en Castalia, personalitats del mon polític com ara l’alcalde Alfonso Bataller) i una final en el que tot i que el Castelló ja te assegurat 30000€ per arribar a aquesta final, el guanyador d’aquesta final histórica aconseguira un gran rebulsiu económic de 90000€