El CD Castelló ja esta en la final de la copa RFEF (1 a 0)

595

El Club Esportiu Castelló ha disputat aquesta nit en l’estadi “Santa Ana” de Tanos (Torrelavega) el partit de tornada de copa RFEF, davant el Tropezon.

El conjunt de Ramon María Calderé no ha aconseguit marcar en el partit d’aquesta nit disputat en l’estadi del Tropezon, pero tot i el 1 a 0 registrat aquesta nit, el conjunt “orellut” pasa a la final de la competició copera, ja que el resultat global total es superior per al Castelló.

En el partit d’aquesta nit, el Tropezon ha estat molt posat en el partit, ja que el conjunt cantabre tenía que remuntar el resultat del partit de l’anada de semifinals i així tindre alguna opció per a pasar a la final de la copa RFEF. El conjunt local ha estat el primer en protagonitzar ocasions de gol, de fet, una de les ocasions més clares de gol que ha tingut el Tropezon ha estat la protagonitzada en el minut 9, després d’una bona recuperació de baló i un gran contraatac que cuasi finalitza amb el primer gol del partit per al Tropezon-

Més endavant, en el minut 16 arribaba una jugada molt polémica, que acababa amb penalti a favor del Tropezon i amb el primer i unic gol del partit per al Tropezon,després de que Juan Fresno llançara i marca el penalt.

Així mateix, abans de concloure els primers 45 minuts, el Castelló buscaba l’empat i protagonitzaba ocasions de gol, com la que ha protganitzat Victor Pino i que ha estat parada per el porter del Tropezón.

Ja en la segona part del partit, el Club Esportiu Castelló intentaba tornar a posar les taules en el marcador, amb diversos contraatacs i tirs a la portería del Tropezon, pero que malauradament tots finalitzaben sense fortuna.

Per finalitzar queda comentar, que amb el 1 a 0 en el partit d’aquesta nit i el 2 a 0 favorable al conjunt de Calderé que es va registrar en el partit d’anada de semifinals, el Castelló ja esta de forma merescuda en la final de la copa RFEF i en la final que sirà a doble partit, el conjunt “orellut” haurà d’enfrontar-se al Real Unión de Irun,