El CD Castelló fa un gran partit d’anada de semifinals de la copa RFEF i guanya amb facilitat al Tropezon (2 a 0)

488

Aquesta nit s’ha disputat en Castalia, el partit d’anada de les semifinals de la copa RFEF, que ha enfrontat al Club Esportiu Castelló amb el CD Tropezon.

El partit ha estat dominat durant mes minuts per el Club Esportiu Castelló i ha estat el conjunt “orellut” el conjunt que ha creat més ocasions de perill i ha arribat en més ocasions a portería rival.

En la primera part del partit, la primera jugada clara de gol, ha estat la protagonitzaba el Club Esportiu Castelló en el minut 5 de partit, amb un tir a portería rival de Omar. Després d’aquesta jugada clara de gol, el conjunt “orellut” tornaba a protagonitzar una nova jugada que posaba en perill al Tropezón. Minuts després,en el 16 de partit, el Tropezon disposaba de la seva primera ocasió clara de gol amb el llançament d’una falta directa.

Així mateix, d’aquesta primera part del partit, també destaca el gran gol que ha fet Adrian Gallego i que ha fet que el conjunt de Ramón Calderé arribara al descans amb ventaja en el marcador per 1 gol a 0.

Ja en la segona part del partit, el Tropezon ha disposat de diverses ocasions clares de gol que hauríen pogut posar el 1 a 1 en el marcador, pero la gran defensa del Club Esportiu Castelló i el porter Alex Ruiz han impedit que entraren tots els balons que llançaba el Tropezon.

A més a més, el Club Esportiu Castelló també ha marcat en aquesta segona part del partit, en concret el jugador del Castelló que ha marcat en aquesta segona part i que ha posat el 2 a 0 definitiu, ha estat Albert Yagüe.

Els de Calderé han tingut el partit dominat des dels minus inicials del partit fins al momento de la fi del partit i ara deuràn defendre aquest resultat, en el partit de tornada de les semifinals de la copa RFEF, que es disputarà en el camp municipal “Santa Ana de Tanos el dijous 18 de març a les 20:00

Per concloure queda afegir, que el partit de l’altra semifinal de la copa RFEF, que es va disputar ahir dimecres, entre el Linares i la Real Unión va concloue amb empat a 0.

 

FITXA TÉCNICA

  • 11 del CD Castellón: Alex Ruiz, Gallego, Omar, J Selvas, Borja, Miki, Carrillo, Canadell, Negredo, Gaby Fernández i Victor Pino

 

  • 11 del Tropezon: Andoni, Fer, Cote, Estrada, Lucho, Bustillo, Iñaki, Luis, Sota, Rafa i Alex

 

  • Canvis del CD Castellón: Ruben Suarez ha entrat per Miki, Albert Yague ha entrat per Victor Pino i Charly Meseguer ha entrat per Carrillo

 

  • Canvis del Tropezon: Perujo ha entrat per Iñaki, Nacho ha entrat per Fer i Primo ha entrat per Rafa

 

  • Alineació arbitral: Sanz Terrades (Arbitre del partit) Assistents: Huguet Julia i Fuentes Molina.