El CD Castelló està quedant-se sense directius

155
Els últims que han decidit anar-se’n del Castelló han estat el conseller Lli Sanchis i l’assessor de relacions institucionals, Vicente Farnós, que ja han comunicat al president i conseller delegat de l’entitat la seva decisió d’abandonar el càrrec, cosa que el club té previst anunciar els propers dies. Després de la renúncia fa unes setmanes de Joan Carles de Celis, ara Sanchis és el segon conseller que segueix els seus passos i al costat d’ell ho fa també Farnós.

Una demostració més que les aigües segueixen passant turbulentes per Castalia i que està provocant que Creu compti cada vegada amb menys suports. En tot cas, tant Sanchis com Farnós deixen el club perquè consideren que la seva etapa en ella ha acabat i per res critiquen la gestió de màxim responsable del club. «Me’n vaig perquè he recorregut un camí que ha arribat a la seva fi i perquè vull estabilitat i tranquil·litat, ja que l’assetjament personal que estava vivint no era normal», comenta Farnós, al que afegeix: «Creu és l’únic que ha intentant treure al vaixell a flotació, jugant-se el seu patrimoni i crec que els atacs que està rebent tampoc són merescuts. Ho està fent tot per salvar el club, ja que és una SAD i com millor vagi, millor li aniran les coses a ell. És clar que no sempre estic d’acord amb les seves decisions, però aquest no és el motiu que em vagi ».

Sobre la seva marxa del Castelló, tot i que reconeix que com albinegre donarà suport sempre que pugui a qui estigui de màxim responsable, Farnós no entén «que ningú assetgi a qui vol ajudar el club» i que per a ell és molt trist anar amb el seu fill a Castalia i ser assetjat.

Per últim queda afegir, que la renúncia de Farnós s’aplicarà immediatament per la seva condició de directiu, però la de Sanchis, després de presentar-la de manera formal, ha de ser ratificada en assemblea causa de la seva condició de conseller, el mateix que li passa a De Celis.