El CD Castelló a punt de endur-se 3 punts, de la seva visita a l’estadi “La Magdalena” de Novelda (1 a 1)

459

El Club Esportiu Castelló ha lluitat per guanyar aquesta nit en la seva visita a l’estadi “La Magdalena” de Novelda pero un gol del conjunt local en els ultims instants del partit fa que el conjunt de Ramón María Calderé torne de Novelda (Alacant) amb només 1 punt.

En la primera part, cap dels dos conjunts ha aconseguit obrir el marcador, tot i que els dos conjunts han disposat de diverses ocasions per marcar. En la segona part, el Club Esportiu Castelló ha estat el primer en marcar`gràcies a un gol que ha fet Ruben Suarez en el minut 74 de partit, que feia pensar que el Club Esportiu Castelló guanyaría el partit d’aquesta nit.

Pero, en temps afegit de la segona part (En concret, en el minut 92) Marc posaba les taules en el marcador i poc després, l’arbitre del partit assenyalaba la fi del partit lliguer d’aquesta nit.

Una llastima que el conjunt “orellut” no hagi aconseguit guanyar el partit, ja que si ho hagueren fet, el Castelló estaría ara a només un punt del líder, el Atlético Levante, que avui ha perdut en casa del Alzira per 2 gols a 1

Amb l’empat entre el Novelda i el Club Esportiu Castelló, el Novelda ocupa ara el lloc nº8 amb 47 punts, mentre que el Castelló continua segon a només tres punts d’empatar a punts amb el líder i només a cuatre punts de superar al Atlético Levante i colocar-se lider del grup sisé (Comunitat Valenciana) de la tercera divisió.

Per concloure queda comentar, que la propera cita lliguera que tindrà el Club Esportiu Castelló sirà aquest proper diumenge a les 18:00 cuan el Castelló rebrà a Castalia al Crevillente Deportivo.