El CD Almassora celebrarà un torneig aquest proper cap de setmana, per celebrar el seu centenari

400

El CD Almassora mobilitzarà aquest cap de setmana a 12 clubs de futbol en el I Torneig Centenari que organitza la veterana entitat amb motiu del seu segle d’història. “El CD Almassora és Almassora. El seu treball durant dècades arrossega una afició que va des de les més primerenques edats fins als veterans “.

Vicente Casanova, alcalde d’Almassora, presidirà aquesta tarda, a les 20.00 hores, la recepció que el club ha organitzat al consistori a fi d’agrair la presència de dotze equips que prendran part en el torneig que mobilitzarà centenars de veïns aquest divendres i dissabte als camps de futbol de Boqueres.

Presidit per Ramón Broch, “aquesta tarda anem a lliurar la icona del nostre municipi, la caldera, a cada un dels equips que prendran part directa en la competició”, ha explicat l’alcalde. “Trobades que esperem que segueixin no només els veïns de la nostra localitat, sinó també seguidors dels equips que prendran les nostres instal·lacions durant dues intenses jornades per gaudir del millor futbol”.

El CD Almassora presenta aquesta tarda els guardons, trofeus i samarretes que premiaran l’esforç i sacrifici dels jugadors que saltin al camp i que es proclamin vencedors d’aquest esdeveniment esportiu. Una cita que es desenvolupa després de l’homenatge que el dissabte 23 d’agost de l’any passat el club va retre als qui van ser els seus dirigents durant aquest primer segle d’història.

El José Manuel Pesudo va ser llavors l’encarregat d’albergar aquesta convocatòria que va mobilitzar desenes d’aficionats i que va coronar una trobada amistosa entre l’equip local i un combinat del Vila-real CF.

Un conjunt de celebracions que ha vingut acompanyat d’una potent campanya de captació de socis llançada per l’entitat esportiva sota el lema “L’Orgull de ser d’on sóc”. Amb uns preus de 40 euros per soci, 60 euros per matrimoni i 90 euros si s’opta per la categoria de soci d’honor, els interessats poden tramitar la seva carnet a les oficines del camp de futbol de Boqueres.


Les entitats


“Aquest divendres i dissabte tindrem l’oportunitat de viure el futbol de prop amb aquesta competició que reunirà a centenars d’esportistes i aficionats a aquesta disciplina que tants veïns reuneix en la nostra localitat”, ha manifestat Casanova.

Veterania i professionalitat que també acumulen les entitats participants. El CD Castelló, fundat el 1922, serà present a la convocatòria esportiva al costat del Vila-real CF, fundat el 1923, el CF Nules (1931), el CD Borriana (1932) i el CD Benicarló (1943). Igualment, saltaran al terreny de joc la Unió Esportiva Vall d’Uixó (1946), el Alqueries CF (1951), el CF Borriol (1952), el CD Betxí (1954), el CD Alcora (1967), el CD Benicàssim ( 1968) i el CF Sant Pere (1970).