El Castelló ja te tecnic per a la temporada 2017/2018

454

El Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el tècnic Frank Castelló per ocupar la banqueta del club de Castalia en la campanya 2017-18. El nou entrenador albinegre, de 54 anys, compta amb una àmplia trajectòria en diversos banquetes del futbol valencià. Ocupés el càrrec que va deixar vacant el preparador càntabre Manu Calleja.

Francisco José Castelló de Pereda (Bocairent, València 12 de juliol de 1962) va ser l’entrenador del Castelló en la campanya que acaba de concloure fins a la seva destitució, el passat 31 de desembre. Abans de la seva marxa de Castalia, Castelló va estar ni més ni menys que 16 jornades sense conèixer la derrota, fet que va catapultar al conjunt albinegre als llocs alts de la taula, que li va valer per a la disputa de l’últim play-off d’ascens a segona Divisió B.

Frank Castelló ha passat també per altres banquetes com Oriola, saguntí, Crevillent, Alzira, Ontinyent o Novelda, i està considerat un dels entrenadors amb més experiència en la Tercera Divisió valenciana.