El Castelló ja compta amb 3000 abonats per a la temporada 2017/2018

499

L’acollida de l’afició albinegra al nou projecte esportiu i institucional del Castelló està complint les expectatives, demostrant que el conjunt de la capital de la Plana és molt més que una afició. Tant és així que l’incessant flux de albinegros que estan visitant les instal·lacions de Castalia ha fet que s’arribi a la xifra de 3.000 abonats en tot just set dies de campanya.

L’entitat que presideix Vicente Montesinos agraeix als socis i simpatitzants que han adquirit el seu abonament ‘Centurión’ el suport incondicional que ofereixen a l’entitat. Són el cor i motor de l’entitat castellonenca.

A més, el Castelló també vol comunicar que les localitats de ‘Llotja empresa’ han estat venudes en la seva totalitat. Aquest tipus de localitats reservades a empreses patrocinadores i col·laboradores s’han esgotat en les primeres hores, completant l’aforament estimat.

Actualment des del Castelló s’està treballant en satisfer l’alta demanda d’aquest tipus de seients reservats i oferir un major servei a aquelles firmes i corporacions que desitgin col·laborar amb el Castelló mitjançant la creació de noves localitats destinades a ‘llotja empresa’.

El club vol traslladar el seu agraïment a totes les empreses que han sol·licitat aquest servei de seients i que, a més, col·laboren amb l’entitat castellonenca en el nou projecte que s’està duent a terme.