El Castelló ha presentat la seva nova equipació oficial per a la temporada 2017-18

500

El Castelló ha presentat la seva nova equipació oficial per a la temporada 2017-18 a la Botiga Hummel de la Ronda Magdalena. Els encarregats de lluir per primera vegada els nous equipatges han estat els jugadors del primer equip Nico Pascual-Leone i Kike Ferreres, que han mostrat en exclusiva davant els mitjans de comunicació i els aficionats albinegros congregat com lluirà l’equip albinegre durant els partits de la pròxima campanya.

Un sector de l’afició no acaba de veure amb bons ulls la primera equipació, la albinegra, en considerar que es perd la tradició de més barres blanques i negres. L’actual presenta una franja gruixuda negra a la part del pit, i dues barres plantes en els laterals.

Nico Pascual-Leone ha estat l’encarregat de presentar la primera equipació oficial del Castelló per a la temporada 2017-18. La nova equipació està dissenyada per reforçar els colors albinegros, com a signe d’identitat del club. El davanter s’ha mostrat il·lusionat davant la nova temporada: “Tenim per davant un repte molt bonic. Esperem que aquesta nova equipació sigui el símbol de l’èxit del Castelló “.

Per la seva banda, Kike Ferreres ha presentat la segona equipació oficial, inspirada en la tradicional senyera, que compta amb un estil molt innovador basat en el disseny elaborat per la aficionada Silvia García.

Vicente Montesinos, president del Castelló, ha declarat: “aquesta equipació és la nova imatge del Castelló i desitgem que sigui la que ens doni èxits i alegries”.