El Castelló ha presentat hui la seva nova estructura de pedrera

503

El Castelló ha presentat aquest dilluns la seva nova estructura de pedrera. En aquest acte, que ha tingut com a abanderats als jugadors Àngel Dealbert i Pablo Hernández, ia Javier Heredia, Delegat del Consell d’Administració per al planter, i Fernando Ramírez, nou coordinador del planter del Castelló, s’ha explicat el nou model de pedrera i les àrees metodològiques a aplicar per futbol base “orellut” de cara a la temporada que 2017-18 i futures.

Javier Heredia ha incidit en els esforços que s’estan realitzant per part del nou equip directiu per regenerar una parcel·la del club albinegre que havia quedat descuidada en anteriors gestions. “És molt important recuperar els actius, tant a nivell humà com en instal·lacions, per tornar a assolir el prestigi que la Pedrera del Castelló ha tingut durant molts anys”.

Segons han destacat en la compareixença, el principal objectiu de la reestructuració del planter és tornar a ser un club referència al futbol base provincial i oferir formació futbolística a les noves generacions de jugadors, partint dels valors i principis fonamentals que caracteritzen el Castelló .

Tant Pablo Hernández com Àngel Dealbert han volgut destacar la importància que té mantenir una estructura de formació futbolística sòlida en el Castelló. Dealbert considera que “és fonamental fer créixer el planter del Castelló”.

Pablo Hernández, per la seva banda, comentava que “el més important per al futur esportiu de l’entitat és apostar per la formació de nous jugadors al planter”, referint-se a la importància de les categories inferiors en el desenvolupament del Club.