El Castelló ha iniciat hui els entrenaments de pretemporada 2017/2018

460

Va començar a rodar el Castelló 2017-18 a Castalia i davant mig miler d’aficionats que no s’han volgut perdre l’oportunitat de veure les primeres passes que dóna el conjunt de la capital de la Plana que entrena Frank Castelló. Aficionats que han ovacionat l’equip en la seva sortida al malparada gespa del feu castellonenc.
El tècnic Frank Castelló va treballar amb dinou futbolistes en la primera jornada d’entrenament.

En total han estat 19 els jugadors que s’han posat a les ordres de l’entrenador valencià. No ha estat amb permís del club el porter Alejandro Zagala, ni tampoc dos futbolistes que estan a punt d’abandonar l’entitat de la capital com és el cas de Guille Vázquez, a punt de rescindir perquè no es compta amb els seus serveis, i Álvaro Gómez que té ofertes sobre la taula i les està estudiant.

Molts xavals joves

Hi ha hagut una àmplia representació de futbolistes del filial i del juvenil, així com dos jugadors que estan a prova com és el cas del migcampista Kiko Vaño (ex del Atzeneta) i el central Omar (Onda). En els propers dies es decidirà què passa amb els dos jugadors.

L’entrenador del Castelló està a l’espera de tancar l’arribada de dos davanters, que sembla ser que és la prioritat en aquests moments. En total, segons Frank Castelló, hauran de venir de cinc a sis fitxatges. Això equival a reforçar la davantera, les dues bandes, el centre del camp i el lateral esquerre.
El defensa Enrique és un dels cinc jugadors que han renovat per l’Castelló.

El defensa Enrique és un dels cinc jugadors que han renovat per l’Castelló.

A partir de dimarts, doble sessió de treball

Aquest dilluns l’equip només es va entrenar en sessió matinal, però des d’aquest dimarts, hi haurà doble ració de treball, mentre que el primer amistós tindrà lloc aquest dijous, 20 de juliol, a les 19.30 hores al Javier Marquina del Grau, enfrontant-se al Sant Pere, en el clàssic debut albinegre de cada pretemporada. El preu de l’entrada per al públic en general serà de cinc euros.