El Castelló Futbol Sala visita a l’AD Nuestra Señora del Pilar

99

El Castelló Futbol Sala visita a l’AD La nostra Senyora Del Pilar (dissabte, 18 hores) amb l’objectiu de sumar algun punt, que ratifiqui la recuperació en el joc mostrat davant el Alboraia Futbol Sala, després d’encadenar tres jornades perdent.

El Castelló Futbol Sala visita aquest dissabte el pavelló del col·legi El Pilar de València per enfrontar-se a l’AD La nostra Senyora Del Pilar (dissabte, 18 hores), una trobada que, des del club albinegre es pretén que serveixi com a punt d’inflexió per fugir de la zona baixa de la classificació. Després de la millora oferta en la segona meitat davant el Alboraia Futbol Sala fa set dies, el tècnic dels castellonencs, Javier González, espera que aquesta versió de l’equip, molt similar al de l’inici de temporada. en la qual es van acumular quatre punts en tres jornades, es reprengui.

No obstant això, el compromís presenta múltiples dificultats: un rival que ha arrencat la campanya mostrant poques fissures, ja que ha sumat quatre victòries dels cinc partits disputats fins ara. I és que els valencians han disputat sis jornades, ja que ja han descansat en aquesta primera volta al retirar-se, un cop iniciada la lliga, el Cullera futbol sala.

No obstant això, González apunta que “si l’equip es comporta com un bloc sòlid i es millora en l’aspecte individual, tant en la presa de decisions amb i sense pilota, així com en l’execució del nostre pla de joc, estarem més pròxims de guanyar o, empatar, que de perdre “.

L’entrenador dels de la capital de La Plana considera que “és evident que en l’última sortida desaprofitem l’oportunitat de sumar punts per errors propis més que per encerts del rival. Davant l’AD La nostra Senyora del Pilar aspirem a oferir un joc més proper al que es va veure en la segona meitat disputada contra l’Alboraya futbol sala. Si ho aconseguim, tindrem opcions de competir i, potser, de sumar algun punt que ratifiqui aquesta aparent millora “.

Els valencians, que fa escasses setmanes van perdre al seu tècnic, Eduardo García Belda, “Miki”, expreparador del Playas de Castelló, Benicarló Futbol Sala, entre molts altres conjunts de la Primera Divisió del futbol sala espanyol, després d’acceptar l’oferta d’un equip de la sèrie a del Calcio Futsal italià, van caure per la mínima en el seu últim compromís com a locals davant el Mislata. És per aquest motiu pel que, de ben segur, estaran previnguts per no veure sorpresos pels albinegros.

Javier González afrontarà el xoc davant els de la capital del Túria amb les absències del porter Edu, qui segueix lesionat, aquesta vegada, d’un esquinç de turmell, així com de Gabriel, Àngel i Coque, per obligacions laborals. També serà dubte fins a última hora Noel.