El Castelló Futbol Sala va caure per la mínima davant el Salesians Sant Antoni Abat (6-5)

172
El Castelló Futbol Sala cau per la mínima davant el Salesians Sant Antoni Abat (6-5) en un partit en què, malgrat començar manant en el joc i en el marcador, va acumular gran quantitat d’errors que van provocar anar sempre a contra corrent en el marcador

El Castelló Futbol Sala va perdre per la mínima en un partit on, malgrat manar en el joc durant els 40 minuts i avançar-se al marcador, va pagar molt car la quantitat d’errors gruixuts en defensa i atac. Els valencians no van desaprofitar aquestes facilitats i, amb una certa dosi de fortuna necessària, es van emportar els tres punts perquè van aplicar amb major rigor el seu pla de joc.

L’equip albinegre va sortir amb la idea de sumar una victòria que fes oblidar la derrota de la passada jornada davant el Llevant Dominics Maristes B. Per la seva banda, el conjunt valencià va plantejar un partit molt bàsic: replegament intensiu, deixar la iniciativa als de La plana i aprofitar algun error, qualsevol transició o una jugada d’estratègia.

Àngel va avançar als castellonencs en finalitzar amb encert una acció d’estratègia. No obstant això, gairebé immediatament, com fa set dies davant els blaugranes, el Salesians Sant Antoni Abat va aconseguir la igualada. A partir d’aquest instant certs errors que s’havien presentat puntualment en trobades anteriors, es van repetir, però amb conseqüències fatals. Els locals van marxar a la mitja part amb un avantatge de 3-1 aprofitant els seus tres rematades entre pals. No van perdonar cada error dels albinegros.

remuntada inacabada

Després del pas pels vestidors va semblar que podia canviar el guió del xoc. Lamentablement no va ser així: al minut 23, els locals van ampliar la renda a un ja inquietant 4-1. Calia remar, i molt, per intentar, com a mínim, aconseguir la igualada. Es va intentar, però més amb cor, de manera individual, en ocasions, que amb cap o un joc més pausat, elaborat, tranquil i en grup.

No obstant això, l’equip ho va intentar: Noel va aconseguir el 4-2 i Àngel, de penal, el 4-3. Una nova acció aïllada va permetre que la renda dels valencians s’ampliés fins al 5-3. Llavors els albinegros van passar a jugar de cinc amb porter-jugador: una decisió tècnic-tàctica que pot donar fruits a favor o obrir encara més un marcador desfavorable. En aquesta ocasió va passar el segon, més per demèrit propi, que per encerts del Salesians Sant Antoni Abat. Novament Àngel, aquesta vegada de doble penal, va acostar als castellonencs en el marcador en aconseguir l’5-4.

L’alegria i el somni d’aconseguir la igualada es va truncar quan els valencians van tornar a aconseguir un nou gol gairebé des del no res. Tot i així, Aitor Soriano, que debutava aquesta temporada amb l’equip va aconseguir el 6-5 i Noel, des del doble penal, va poder establir les taules. El seu llançament es va estavellar al travesser i la trobada va arribar a la seva fi. Nova derrota que, unida als resultats de la jornada han situat el Castelló Futbol Sala a la zona baixa, empatat amb Nou Almàssera FS, Arcadi Loreto, València FS i Favara, aquests dos últims, amb el mateix diferencial de gols que els castellonencs.

Toca prendre nota dels errors i corregir-los cara al futur. Les tres primeres jornades es va jugar i va obtenir un bon botí de punts, sent sòlids en defensa i eficaços en atac. En les dues últimes, no. Potser, toc reprendre el camí des del principi una altra vegada.