El Castelló Futbol Sala rep aquest dissabte l’Alboraia Futbol Sala

179
El Castelló Futbol Sala rep aquest dissabte (17.00 hores, pavelló Chencho Nord) l’Alboraia Futbol Sala amb l’objectiu de trencar la dinàmica de joc i resultats que, en dues jornades, l’ha situat a la zona baixa de la classificació

El Castelló Futbol Sala, com els nens o adolescents quan comencen un curs escolar, ha de tornar a començar si vol sumar un nou triomf, i el primer com a local, davant l’Alboraya Futbol Sala, aquest dissabte, a partir de les 17.00 hores, al pavelló Chencho Nord de la capital de la Plana. Un compromís que pot significar un punt d’inflexió després de dues setmanes amb resultats adversos i sensacions i joc, més aviat dolents.

I és que, alguns dels defectes de l’equip, encara per polir, han estat més presents que les virtuts (de les que també disposa) en els últims xocs, el que ha provocat que els albinegros passin d’una zona còmoda de la classificació al descens. Per això, toca reprendre idees i conceptes bàsics del joc que tenen interioritzats i plasmar-los en la pista.

És evident que, per començar, hi ha dues qüestions a millorar com més aviat: la defensa, per acabar amb la sagnia de gols encaixats en els últims dos xocs, alguns d’ells, evitables; i els moviments amb la pilota, a l’hora d’atacar, per evitar les transicions dels rivals. I, per descomptat, la concentració i intensitat a l’hora de la disputa de cada acció, sigui una pilota perduda, una acció d’estratègia …

Davant els valencians, que ocupen la sisena plaça (amb 7 punts), és a dir, que amb un triomf els pupils de Javier González igualarien als valencians a la taula, el tècnic dels castellonencs no podrà comptar Edu, Aitor Soriano i Aaron.

ENTRENAMENTS DE LA SELECCIÓ VALENCIANA

D’altra banda, el comitè de futbol sala de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha organitzat dues sessions d’entrenaments per les seleccions sub 19, sub 16 i sub 21 femenina. El Castelló Futbol Sala estarà representat per sis jugadors: a Borriana, al pavelló municipal de la Bosca, de les 17 a les 19 hores, amb els combinats juvenil i cadets estaran Ricardo Moreno Losada, Adrián Gutiérrez, Adam Mediziane i Ferran Pitarch. Mentrestant, al poliesportiu de les Alqueries del Nen Perdut, el mateix dia i en el mateix interval horari, acudiran representant a l’entitat albinegra Claudia Puig i Gemma Torregrosa.