El Castelló fitxa a Juanjo Garcia

492

El Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Juanjo Gràcia per la seva incorporació al primer equip albinegre durant la temporada 2017-18.

És nascut a Pozuelo de Calatrava (Ciutat Real) un 18 de gener de 1990, és un extrem esquerrà que destaca per la seva polivalència i pel seu coneixement de la Segona Divisió B, categoria en la qual ha militat durant diverses temporades.

Format en les pedreres de l’Albacete i del Vila-real, Juanjo Gràcia es va estrenar a Tercera Divisió al Vila-real C, equip amb el qual va arribar a disputar la seva primera promoció d’ascens a la categoria de bronze al costat del recentment renovat Rubén Fonte.

A partir del seu pas pel segon filial groc, el migcampista pozoleño va cridar l’atenció d’equips de categoria superior: Ontinyent, Villanovense, Lucena o Arroyo, on va créixer personal i professionalment i va poder sumar minuts a Segona B, categoria que coneix a la perfecció .

Després d’una temporada a l’Extremadura de Tercera Divisió, Juanjo torna a la zona de Llevant, concretament a l’Oriola, on en el tram final de la temporada 2015-16 coincideix amb Frank Castelló, que va donar vida a l’equip escorpí i, després d’agafar l’equip en hores baixes, a punt va estar d’aconseguir entrar en llocs de ‘play-off’: “Frank és un gran entrenador, és una persona molt propera que tracta bé al jugador i li transmet confiança”, comenta Juanjo Gràcia en referència al seu valedor per al seu fitxatge pel CD Castelló.

Després del seu pas per l’Oriola, la passada campanya el migcampista de Pozuelo de Calatrava es va enrolar amb l’Eldense de Segona B, però els nombrosos problemes esportius i econòmics que va viure el club alacantí van fer que finalitzés l’any en el Torre Llevant.

Gràcia coneix a la perfecció Castelló, el Castelló i el que suposa la seva afició: “He anat moltes vegades a Castelló durant aquests anys perquè tinc molts amics de la meva etapa al Vila-real. La paraula que resumeix el meu fitxatge pel Castelló no és altra que repte, i amb el canvi que hi ha hagut a la direcció del Club estem en el moment adequat per tornar a aquesta gran entitat al lloc que per història i afició es mereix “, sentencia .

Juanjo Gràcia s’ha mostrat sorprès per la forta resposta de l’afició del CD Castelló, que en tot just dues setmanes ha aconseguit superar la xifra de 4000 abonats: “Em sembla una autèntica passada, en una categoria com a Tercera. Porto temps seguint al Castelló, i és tot un exemple d’una gran entitat perquè l’afició s’ha enganxat al carro en qualsevol categoria “, diu el nou extrem esquerrà albinegre. Benvingut a Castalia, Juanjo!