El Castelló buscarà hui en Tafalla eliminar a la Peña Sport per tal d’accedir a la tercera ronda del play off d’ascens a 2ºB

509
Avui dissabte (18.00 hores) es jugarà a Tafalla el partit de tornada de la segona i penúltima ronda de la fase d’ascens a Segona B.

L’equip de Manu Calleja afrontarà la trobada amb l’avantatge del 4-2 amb el qual els albinegros van vèncer a l’Estadi Castalia diumenge passat. El tècnic va citar als disset disponibles i només es van quedar els lesionats Álex López i Joao Vítor, així com el sancionat Albert Yagüe, que li falten per complir tres dels quatre partits que li va imposar Competició per la vermella que va veure al camp del Poblense .

El tècnic albinegre Manu Calleja que va parlar aquest divendres després de la sessió d’entrenament, va dir que en el partit de tornada al camp San Francisco “hem de ser intensos i competir bé; els navarresos a casa sempre tenen un punt més i ens ho posaran difícil, però tenim arguments i futbol, ​​i anem amb l’idea de treure l’eliminatòria sent el més ofensius possibles “.

Per últim queda afegir que el partit es podrà veure a TVCS Mediterrani i TV4 es podrà escoltar a la 92.5 FM Ràdio Voramar i seguir via twitter a @en_vespra