El Casal Jove d’Almenara està dedicant la seua programació de tallers durant aquest mes de novembre a la Cultura Japonesa

157

El Casal Jove d’Almenara està dedicant la seua programació de tallers durant aquest mes de novembre a la Cultura Japonesa amb l’objectiu de “donar a conèixer altres cultures i societats als nostres joves” segons ha explicat la regidora de Joventut, Terebel Galiano que ha destacat la “aposta per renovar els tallers amb altres ofertes diferents que atraguen als joves com per exemple la cultura del llunyà orient”.

Així durant la primera sessió celebrada aquesta setmana s’ha donat a conèixer la cultura japonesa a través dels seus signes i lletres, amb el que els joves assistents han conegut l’alfabet japonés i és més, han après a escriure els seus noms en aquest idioma. La següent cita serà el dimecres que ve amb un taller de manualitats en el qual es dissenyarà un barret japonés. El dimecres 16 la cita serà amb un taller de cuina japonesa i de menjar amb pals, mentre que el 23 serà l’hora dels dibuixos manga. El cicle conclourà el dimecres 30 amb un taller de maquillatge japonés.

Cal assenyalar que les inscripcions per a poder participar en els tallers del Casal Jove segueixen obertes de manera permanent. Les activitats per al mes de desembre tindran una temàtica bàsicament nadalenca, i cal assenyalar que del 23 de desembre al 4 de gener, coincidint amb les vacances escolars, es realitzaran als matins.