El Campionat del Món de Trail ja ha aterrat a la província com a part de Castelló Escenari Esportiu

Moliner: "Gràcies per ser protagonistes d'un gran repte que marcarà una fita en la història d'aquest país i d'aquesta província"

308

ActualitatDiària

Una espectacular cerimònia protagonitzada pels millors valors de la província de Castelló ha inaugurat aquesta tarda a la capital de la Plana la programació amb motiu del Campionat del Món de Trail com a part de Castelló Escenari Esportiu. La desfilada inaugural amb l’animació de la companyia Xarxa Teatre va ser una autèntica celebració en el centre de Castelló amb la desfilada dels 400 esportistes i els seus 49 seleccions fins a arribar a la plaça Major on va concloure l’acte.

Allí, el president de la Diputació, Javier Moliner, va assegurar que “el somni s’ha convertit en realitat, Espanya és seu per primera vegada d’aquest Campionat del Món i la muntanya triada ha estat la nostra: Penyagolosa”.

Així, Moliner ha agraït a tots, organitzadors, ajuntaments, corredors, voluntaris i veïns “per contribuir a aquest èxit de tota una terra. Moltes gràcies per ajudar-nos a sumar noves oportunitats als nostres pobles. Moltes gràcies per ser protagonistes d’un gran repte que marcarà una fita en la història d’aquest país i d’aquesta província”.

Les llums, la música i el teatre de carrer de Xarxa Teatre van acompanyar als esportistes i mostrant amb un un espectacle cultural els valors i principals fites culturals que defineixen la província de Castelló. Cal assenyalar que la cerimònia ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la banda de música de Sant Joan de Moró, els gegants de la colla del Rei Barbutamb la seva representació de la mitologia fundacional de Castelló, la banda de música de Atzeneta i la banda de música infantil del conservatori de Sant Josep de Calasancio.

Més de 58.000 reproduccions del vídeo oficial

El vídeo promocional del Campionat del Món de Trail realitzat per la Diputació de Castelló està tenint un excel·lent acolliment i ja registra més de 58.000 visualitzacions.

Retransmissió via streaming de les carreres

D’acord a la importància d’aquesta competició històrica per a Castelló Escenari Esportiu, la Diputació retransmetrà via streaming a la seva pàgina web i a través de Xarxes Socials també el desenvolupament de les proves, començant aquesta part més esportiva amb una connexió avui.

 

La retransmissió continuarà el dissabte abans de la sortida del Campionat del Món a les 6:00 hores i continuarà amb diversos punts del recorregut fins a l’arribada de corredors i la cerimònia de les flors del Campionat del Món previst a les 17:00 hores a Sant Joan de Penyagolosa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací