El Bisontes Castelló ja coneix el calendari de la seva estrena a la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala

511

El Bisontes Castelló ja coneix el calendari de la seva estrena a la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El CD UMA Antequera serà el primer rival, el cap de setmana del 16 de setembre, en un partit que es jugarà al Pavelló Ciutat de Castelló. calendario1718

Els rivals que tindrà l’equip de “Manuel Collado” serà el Itea Cordoba CF Futsal, FSD Puertollano, Tenerife Iberia Toscal, Reial Betis Futsal, Noia Portus Apostoli FS, CD Atco Mengibar, ElPozo Ciutat de Múrcia FS, Manzanares FS, Q. El Hidalgo, CD UMA Antequera, Prone Lugo AD, Elx CF SAD, FC Barcelona Lassa “B”, CD Rivas Futsal, FS Valdepeñas i Pesc. Ruben Burela FS.

La primera volta del campionat es desenvoluparà sense interrupcions fins arribar a Nadal, el 23 de desembre, quan el quadre Castellonenc visitarà Elx. La competició es reprendrà després de l’aturada de cap d’any el 13 de gener, retornant la visita a Antequera.

Pel que fa a aquesta segona volta, només hi haurà un descans el 17 de març, previ a la Setmana Santa, on a diferència d’altres esports sí que hi haurà competició amb normalitat.