El Atleta José Luis Crespo ha batut el rècord d’espanya de 60 metres

502

S’ha celebrat a València unes proves de control on l’atleta del Playas de Castelló José Luís Crespo ha batut el rècord d’Espanya de 60 m. per atletes de més de 45 anys, parant el cronòmetre en 7,32. Sens dubte, una gran marca per a un atleta d’aquesta edat, que segueix sent capaç de fer-se amb atletes no veterans i estar entre els millors.

D’altra banda, en la Reunió Internacional de Karlsruhe (Alemanya) l’atleta del Playas Diego Ruíz ha aconseguit la millor marca espanyola de la temporada a 1.500 m. i la 6a d’Europa amb una marca de 3,40,60, en una prova en la qual la victòria va ser per a l’atleta kenyà, nacionalitzat turc, Tanui. Una gran notícia la volta al màxim nivell, després d’un parell d’anys on les lesions no l’han deixat brillar, de Diego Ruíz, que pot ser de gran ajuda per al Platges per a la Copa d’Europa de clubs, que tindrà lloc l’última setmana de maig a Mershin (Turquia).

Una altra bona notícia per al Platges és la bona actuació que va tenir en el control de València de Diego Cabello, que la temporada passada la va passar pràcticament en blanc a causa d’una lesió i que ara ha aconseguit una marca en 400 m. de 47,70, millor marca espanyola de la temporada a la prova. Bon començament del corredor de tanques del Playas que aquest estiu com a objectiu acostar-se al rècord d’Espanya dels 400 m. tanques.
El Platges arrasa al Campionat Autonòmic Promesa

S’ha celebrat al Pavelló Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic Promesa (sub23). El Platges ja arrasat al medaller, aconseguint 16 medalles, per 7 del Torrent i del Silla i 6 del València Terra i Mar

Dels 16 metalls del Platges, 7 van ser d’or, 7 de plata i 2 de bronze. Els títols autonòmics van ser en categoria masculina per a Víctor Ruíz en 1.500 m. que amb 3,58,87 aconseguia la mínima de participació per al Campionat d’Espanya promesa, Pablo Trescolí en 60 m. tanques, Abde El KAYAMI en 3.000 m., Manel Miralles en salt amb perxa amb 4,60 i Alexis Sastre en salt d’altura, millorant la seva marca personal amb 2,07 i aconseguint la mínima de participació per al Campionat d’Espanya Absolut i Promesa . Per part femenina es van aconseguir els títols de 1.500 m. per mitjà de Neus Quiñonero amb un registre de 4,58,42 i Camila Lovell en 800 m. amb 2,17,82, ambdues amb mínima per al nacional de la categoríaa.

En segon lloc del podi van pujar Neus Quiñonero a 800 m., Fernando Ramos en 60 m. i longitud, Víctor Ruíz en 400 m., Rubén Gómez en 1.500 m., Felicitat Castellet en triple salt amb 11,63 i Cecilia Briones en longitud amb 5,47, ambdues aconseguint la mínima per al nacional promesa.

Finalment, es van penjar el bronze Mauro Diaz en 400 m. i Pablo Trescolí en salt amb péritiga.