El Amics va gaudir ahir d’jun dia diferent per agafar aire

506

Castelló està vivint les seves festes fundacionals durant aquesta setmana i el Amics no pot estar aliè a aquesta celebració, tot i que la derrota contra el Càceres no va ser el millor preàmbul al començament d’aquests dies festius.

Després d’un dur cap de setmana per al club i el dia festiu local de dilluns, ha arribat la setmana de treball per encarar un nou partit a casa, davant del ISB. L’equip castellonenc està treballant bé segons les pròpies paraules que surten del cos tècnic, però tot i això aquesta segona volta està sent molt diferent a la primera on es jugava d’una manera fluïda i atractiva portant a ser l’equip amb més punts a favor amb diferència. En canvi, aquesta segona volta és diferent i les victòries s’escapen en els minuts finals.

Potser cal fer un “reset” tal com deia el tècnic del Amics dissabte passat en sala de premsa i encarar mentalment d’una forma diferent els partits que queden. Per aquest motiu, i aprofitant les invitacions dels diferents mitjans de comunicació locals (Onda Cero, Cadena SER, Cadena Cope, Periòdic Mediterrani, Levante EMV i El Mundo) el primer equip va acudir al complet per gaudir una mica de les festes i rebre tot el suport tant dels mitjans com de les persones que allí es trobaven.

L’equip sap que no són diferents als que guanyaven, són els mateixos, i potser una jornada com la d’ahir que els va permetre no pensar en la competició era el que els feia falta, això ho començarem a comprovar aquest dissabte al Ciutat a partir de les 19:30.