El Amics del Basquet visita avui al Lucentum d’Alacant

507

El Amics del Basquet disputarà avui, a partir de les 12:30, el seu partit de la jornada nº25 e la lliga Adecco Plata i ho farà visitant al Lucentum d’Alacant.

El Partit d’avui entre el Lucentum d’Alacant i el Amics del Basquet es presenta amb molta emoció i tot fa pensar que sirà un partit molt disputat, donat que el Amics ocupa actualment la segona posició de la lliga Adecco Plata d’aquesta temporada 2014/2015 mentre que el Lucentum d’Alacant ocupa actualment la tercera posició de la Adecco Plata.

Per a la trobada d’aquest migdia entre els dos conjunts de basket de la Comunitat Valenciana, el conjunt de Toni Ten ha preparat el viatje a Alacant, en el que molts aficionats del Amics del Basquet i apasionats per el mon del basket podràn vore aquest migdia en directe, el partit amb tanta transcendencia entre el Lucetum i el Amics.

Així mateix, tal i com assenyala Toni Ten (Técnic del Amics) en les seves declaracions al partit d’avui davant el Lucentum “Per a aquest partit hem de preocupar de nosaltres mateixos, recuperar les millors sensacions possibles i si ha de passar el que esperem doncs millor, però el realment important som nosaltres. Vam ser capaços de guanyar al Lucentum en la primera volta i vam fer un dels nostres millors partits de la temporada. Hem repetir el d’aquella trobada o com en la segona part del nostre partit, en la qual tots aportàvem i fèiem les coses bé. Un exemple de la gran qualitat que atresora el Lucentum és el seu escorta Javier Marín, que el màxim anotador (12 punts de mitjana), el que més minuts juga ia més té un sensacional mitjana de valoració de 14,7

Per concloure queda afegir, que Toni Ten podrà disposar de tots els seus efectius, per afrontar amb garantíes el partit d’avui i tornar a imposar-se davant el Lucentum, tal i com ho va fer en el partit de la primera volta, cuàn el Amics va guanyar en el Ciutat de Castelló al Lucentum per 76 a 65. Partit sens cap dubte decisiu, per a aspirar a arribar al objectiu clar d’aquesta temporada del Amics del Basquet com es ascendir de forma directa a la Adecco Oro.