El Amics del Basquet rebrà demà en el Ciutat de Castelló al Saenz Horeca Araberri

614

El Amics del Basquet rebrà demà a les 19:30 en el poliesportiu Ciutat de Castelló, al Saenz Horeca Araberri, en la que sirà la jornada nº19 de la lliga Adecco Plata, de la temporada 2014/2015.

Si parlem del rival que demà visitarà el Ciutat de Castelló, per enfrontar-se al Amics del Basquet, cal comentar, que actualmente el Saenz Horeca Araberri ocupa el lloc nº15 de la classificiació (es a dir, l’ultima posició de la Adecco Plata) i dels 17 partit que ha disputat en aquesta temporada, ha guanyat 2 i ha perdut 15.

Per al partit de demà, els de Toni Ten no podrán contar amb el base Joan Faner (que continua recuperant-se de la seva lesió) i com ha declarat el técnic del Amics del Basquet “El Araberri plantilla amb potencial i talent per competir per estar molt més amunt. Hem d’estar alerta i cal preparar el partit com si fos davant el millor rival possible. No ha d’haver la més mínima confiança i cal tenir la màxima humilitat

Per concloure queda comentar, que a priori el partit de demà entre el Amics del Basquet i el Saenz Horeca Araberri sirà un partit on el Amics del Basquet conta amb més posibilitat de guanyar, donat que actualment es líder i el Saenz Horeca Araberri es l’ultim, pero caldrà disputar el partit i anar al Ciutat de Castelló a animar al Amics.