El Amics del Basquet rebrà aquesta vesprada a les 19:30 al filial blaugrana

473

Aquesta vesprada a partir de les 19:30 es disputarà al poliesportiu Ciutat de Castelló, un gran partit de la jornada nº28 de la categoría “Adecco Plata” que enfrontarà al Amics del Basquet amb el filial del futbol club barcelona “Barça B”

El partit d’questa vesprada en el Ciutat promet molta moció i cal esperar un partit molt disputat. Un partit, en el que el Amics del Basquet colabora amb l’associació espanyola contra el Cancer i mentre el descans del partit (Després del segon cuart) es farà una rifa solidaria, que tots els diners arrepregats en la rifa aniràn per a l’associació contra el Cancer.

Si parlem del “Barça B” es destacable comentar, que actualment ocupa el lloc nº11 de la taula classificatoria de la “Adecco Plata” amb un total de 35 punts, mentre el conjunt de Toni Ten ocupa actualment el segon lloc de la classificació, amb 44 punts i només hi es superat actualment per el Caceres Patrimonio de la Humanidad que conta amb 45 punts.

Així mateix, segons ha dit Toni Ten (Técnic del Amics) en declaracions previes al partit d’aquesta vesprada “Vam fer un gran partit la setmana passada a Àvila, amb una bona feina enrere i l’anotació repartida. Ara l’objectiu és el Barcelona, el que ens ha d’importar és que doni un bon resultat el nostre treball de la setmana i aconseguim la victòria. Si després els factors que no depenen de nosaltres ens ajuden fantàstic. Històricament no se’ns donen bé els filials, encara que sembla que aquest any una mica millor. Serà segur un partit amb molt de ritme, amb intensitat defensiva i ells disposen també de jugadors amb talent

Sens cap dubte, el partit d’aquesta vesprada sirà un partit de basquet en el que cal esperar una molt bona entrada de public i un partit en el que si el Amics aconsegueix guanyar al Barça B (tal i com ho va fer en el partit de la primera volta, que es va disputar en el domicili del filial blaugrana i que va concloure amb victoria del Amics per 78 a 83) el conjunt de Toni Ten podría colocar-se lider de la Adecco Plata, en el cas també que el Caceres no guanyara el partit que disputarà aquesta vesprada a partir de les 20:00 en casa davant el Opentach Basquet Pla.