El Amics busca recuperar su mejor versión ante el Sammic ISB

385

Tota la ciutat està passant una setmana d’alegria de festa, però per al Amics del Bàsquet Castelló està sent dura. Va rebre un dur pal en el seu últim compromís davant el Càceres, el que va suposar la pèrdua del liderat i la primera derrota de la temporada com a local, però vol passar pàgina i tornar a ser l’equip imparable que va fascinar durant gran part de la temporada. Aquest petit ressorgir del conjunt de la capital de la Plana de cara al decisiu tram final de la campanya comença aquest dissabte a partir de les 19:30 hores al pavelló Ciutat de Castelló contra el SAMMIC ISB de la localitat guipuscoana d’Azpeitia.

“Ha estat una setmana dura després de moltes sent líders i ara no ho som. No ens ha anat bé afrontar els partits des de la distància i hem de tornar a fer-ho des de les distàncies curtes, anar pas a pas, partit a partit. Anem a deixar de pensar en coses com si som primers, segons … “, indica l’entrenador Toni Ten. “Del que tenim més ganes és de recuperar sensacions després de dues derrotes consecutives. Cal tornar a la feina, al joc que hem tingut en altres fases del campionat i així tenir de nou aquestes sensacions. Per a això ajudarà molt guanyar a casa, que és on ens trobem millor “, afegeix el tècnic de cara a aquest nou compromís de lliga.

El conjunt basc a què s’enfronten els castellonencs no travessa el seu millor moment. Ocupa la tretzena posició de la taula classificatòria amb un balanç de set partits guanyats per 15 perduts, encara que el més cridaner és el desastre que ha patit des de l’inici de la competició, ja que en les primeres jornades va arribar a ser el líder. “És un equip que va començar molt bé la lliga, amb un espectacular registre de 6 victòries i cap derrota, però evidentment ara mateix no li van igual de bé les coses. De tota manera, no dedemos confiar gens ni mica, ja que recentment han tingut incorporacions noves i no deixa de tenir una plantilla amb jugadors talentosos i bastant perillosos “, torna a analitzar el tècnic del conjunt castellonenc, que tampoc és aliè als dies tan significatius que està vivint la ciutat. “És la Magdalena i no hem pogut gaudir tot just preparant aquesta trobada, així que guanyarem aquest partit i després del mateix podem celebrar en la setmana gran la ciutat”, conclou el tècnic, que per aquesta trobada podrà comptar amb tots els seus efectius en perfectes condicions.