El Amics arribarà amb tot, al partit de demà en el Ciutat davant el Caceres

413
Toni Ten podrà disposar de Alberto Fernadez i Juan Cabot
Aquestes últimes setmanes han estat difícils pel que fa a les baixes; i és que a la ja sabuda lesió del jugador del planter Jorge García s’anaven sumant lesions que llastraven l’activitat de l’equip castellonenc. 

Aquests contratemps no només han afectat els dies de partit, en què per no anar no gaire lluny, l’equip de Toni Ten no va poder comptar amb el villerrealense Alberto Fernandez en el seu últim desplaçament a Cambados. Aquestes lesions afecten molt més en els entrenaments diaris ja que impedeixen la correcta preparació de les trobades. Per aquest motiu, l’arribada de Mario Álvarez ha estat tan important per a l’equip i el seu treball. 

Aquesta setmana semblava que anava a ser igual al haver-se de retirar Joan Cabot del partit de la jornada passada, però s’ha recuperat i ha pogut participar amb normalitat en els entrenaments. 

Així doncs, els castellonencs preparen el partit decisiu d’aquest divendres a les 20:30 al Ciutat davant Càceres amb tots els seus efectius i esperant que suport de l’afició sigui l’empenta definitiva per aconseguir la victòria.