El Almassora dissenya la seva pretemporada 2017/2018

466
El Almassora es posarà en marxa dilluns que ve amb la vista posada en la seva segona temporada consecutiva a Tercera. Després d’una temporada en què el conjunt de la Plana Alta va aconseguir la permanència després d’un inici de temporada en què va arribar a ser el conjunt revelació de la categoria, Mingol portarà les regnes d’un equip que arrencarà la seva preparació dilluns que ve “amb l’objectiu de assentar-nos en la categoria però conscients que la humilitat, el treball, el sacrifici i la unió seran les nostres millors eines per aconseguir-ho “.

Així, el José Manuel Pesudo obrirà de nou el dilluns les seves portes perquè aquest renovat Almassora, que comptarà amb moltes cares noves, comenci els entrenaments de cara a una campanya que arrencarà molt aviat, el 19 d’agost, “i en què tenim dipositades moltes il·lusions “.

Per això, els homes dirigits per Nahúm disputaran fins a cinc partits amistosos. Dissabte 29, l’equip aixecarà el teló de la pretemporada amb un xoc davant l’Alcora mentre que quatre dies més tard, el 2 d’agost, el rival serà el Benicàssim.

Ja en la següent setmana, ia costa de tancar el rival per al partit programat pel 4 d’agost al José Manuel Pesudo, el Almassora s’enfrontarà al Nules, el 9 d’agost, i al Borriana, com a local, en l’últim dissabte abans que arrenqui la competició.