El 10K Nocturn d’Oropesa del Mar ha batut el record de participació amb quasi 600 atletes

479

Gairebé 600 atletes van participar ahir al 10K Nocturn d’Orpesa, una xifra que significa un rècord per a una cita esportiva que s’està consolidant com una de les més importants del calendari estiuenc a la provincia.podio masculí 10k La primera prova del Circuit de carreres Populars Nocturnes Diputació va congregar milers de persones als carrers de la localitat per gaudir de la cursa, que a més tenia caràcter solidari, ja que una part de la recaptació obtinguda a partir de les inscripcions va ser destinada a Creu Roja Espanyola.

En categoria absoluta masculina, Iván Portolés va repetir triomf curiosament amb el mateix registre que l’any passat (31:52 minuts). El va seguir Javier Marcos, amb un temps de 33:50, i Javi Lozano, amb 33:53. I en la categoria femenina, la primera a arribar va ser la belga Martha Geldhof, que va creuar la línia de meta en 38:06 minuts, per davant de Sara Claramonte (40:06) i Begoña Mota (40:11). Per part local, podi femení 10kdestacó el paper dels atletes del club Orpesa Corre, amb Alfredo Vidal i Francisco Javier García com els més destacats.

L’alcalde, Rafael Albert, i la regidora d’Esports, Sonia Bellés, van rebre als atletes a la sortida situada a la platja de La Concha, on també finalitzava la prova. Per finalitzar, tots dos van lliurar els trofeus de les diferents categories en el podi de l’oficina de Turisme.