Dorado (Central del Villarreal CF) “”No se li pot retreure res a l’equip, però és futbol i si no la fiques poc pots fer”

399
Chechu Dorado va analitzar aquest migdia la temporada que està realitzant el Submarí just abans de gaudir de dos merescuts dies de descans. El central cordovès va lloar el rendiment de l’equip en una campanya en què ha estat capaç d’arribar a semifinals de la Copa del Rei, a vuitens de la UEFA Europa League i va sisè a la Lliga. “El balanç de la temporada és més que positiu, ja que arribar a semifinals de Copa i que et elimini el Barcelona no és poca cosa. Potser ens quedem amb l’espineta clavada d’estar a 180 minuts d’una final, però bé així és el futbol. Vam fer tot el que vam poder, però va ser una llàstima. A la UEFA vam voler arribar lluny perquè no vam ser inferiors al Sevilla “, va assegurar.

Per al ’16’ groc, el Vila-real va merèixer més en la competició europea: r. Es tracta de ficar un gol més que el rival com ens va passar contra el Sevilla. De fet, si es comptabilitzessin les ocasions en comptes dels gols hauríem passat l’eliminatòria. L’equip ho va donar tot i vam acabar amb el cap alt “.

L’intens calendari de partits fa que aquesta aturada de la lliga li vingui bé al Submarí. “Calia parar, sobretot físicament. L’equip ho ha donat tot i ha intentat seguir endavant en les tres competicions. Estàvem perdent companys per molèsties i els vindrà bé aquesta setmana per recuperar-se “, va analitzar Daurat.

El proper repte per al Vila-real serà guanyar a Mestalla en un apassionant derbi que es disputarà el diumenge 5 d’abril a partir de les 17.00 hores. “Per a nosaltres tots els partits són importants. El partit del València és el més important perquè és el més immediat. No pots pensar més enllà. Ja veurem el que passa contra el València i després ja pensarem en la resta. L’any passat no vam estar a l’altura a Mestalla i tenim moltes ganes de donar-li una alegria a l’afició, sobretot després del seu suport a Sevilla. Intentarem quedar el més amunt possible. No abaixarem els braços i buscarem sumar la major quantitat de punts possibles d’aquí fins al final de temporada “, ha conclòs.