Diversos futbolistes del Castelló comencen a mostrar el seu malestar pels impagaments i les mentides

515

Diversos futbolistes de la primera plantilla de l’Castelló han començat a deixar sentir la seva veu, després d’haver estat diverses setmanes i mesos en silenci. Han esclatat i a través de les xarxes socials han volgut mostrar la seva situació als aficionats albinegros i al públic en general. Porten cinc mesos sense cobrar i reconèixer estar “farts” de tantes “mentides i falsedats” de qui encara presideix el club, David Cruz.

En les últimes hores han estat diversos els que han alçat la seva veu, i els que no donen suport als que estan denunciat la penosa situació que viuen en els últims mesos. És el cas del jove migcampista valencians Javi Zarzo qui ha assegurat sentir-se “en un punt inaguantable; 5 mesos escoltant mentides i 5 mesos aguantant el mal tràngol “, per les promeses tant de pagament com de venda del club incomplertes pel president, David Cruz.

Afegeix en la seva denúncia via twitter que “no tenim diners per a gasolina ni per a res”. El jugador del planter del València, que compleix la seva primera temporada al Castelló diu que està “preocupat” per la situació de l’equip. “El club està a punt de desaparèixer … però seguirem lluitant. Anem a ficar-nos en ‘play off’ i a pujar, perquè nosaltres sí que no enganyem “, explica.

El defensa central Enrique José Sampedro, qualifica l’actual situació del vestuari de “límit” després d’haver passat una de les setmanes “més complicades en el Castelló”. I el jove extrem esquerrà Álex López destaca “la injustícia que estem vivint; no ens mereixem tantes mentides com ens estan explicant “i és que el president ha assenyalat moltes setmanes enrere que la solució estava propera.