Deu jugadors de la pedrera del VillarrealCF han estat escollits per Futbol Draft’17

496

Per tercer any consecutiu, deu són els jugadors formats a les categories inferiors del VillarrealCF que han estat seleccionats pel Comitè Tècnic de Futbol Draft 2017 com a part de la gent gran talents nacionals amb edats compreses entre els 16 i 20 anys.

Futbol Draft ha donat a conèixer avui el nom dels 132 joves talents que opten enguany a entrar en els Onzes d’Or, Plata i Bronze del planter del futbol espanyol. Al llarg de l’any, Futbol Draft realitzarà altres tres comitès tècnics i a final de 2017 es decidiran els Onzes d’Or, Plata i Bronze en categoria masculina i l’Onze d’Or, en categoria femenina.

Al Comitè Tècnic, que presideix l’exseleccionador nacional Iñaki Sáez, han assistit Javier Lasagabaster (director Futbol Draft), Albert Celades (seleccionador sub-21), Luis de la Font (seleccionador sub-19), Santi Denia (seleccionador sub-17), Vicente Miera (exseleccionador nacional absolut), Miguel Ángel Espanya (entrenador de porters RFEF), Juan Carlos Gómez Perlado (preparador físic RFEF), Raúl Ojeda (LFP), Ángel Caballero (president AEAF), Nacho Silván (expert en futbol de pedrera) i Ana Rossell ( experta en futbol femení).

Aquests són els jugadors de la #CanteraGrogueta que han estat seleccionats pel primer Comitè Tècnic de Futbol Draft 2017:

Millor porter: Marc Vidal (Juvenil Roda, 2000).
Millor lateral esquerre: Adrián Marín (cedit al CD Leganés, 1997) i David Fondarella (Juvenil A, 1998).
Millor central dret: Pepe Castaño (Juvenil A, 1998).
Millor central esquerre: Joan Salvà (Juvenil A, 1999).
Millor migcampista esquerre: Manu Morlanes (Vila-real C, 1999) i Carlos Beitia (Juvenil Roda, 2000).
Millor banda dreta: Iván Martín (Juvenil A, 1999).
Millor davanter centre: Àlex Millán (Juvenil A, 1999) i Nacho Díaz (Juvenil Roda, 2000).