Denis Cheryshev (Davanter del VillarrealCF) “Estic preparat i amb ganes de començar”

481

Denis Cheryshev escalfa motors per arribar en bona forma a la pretemporada de l’Villarrealcf que arrencarà el 10 de juliol. Es recupera d’una lesió soferta mesos enrere. És dels pocs futbolistes que encara no ha marxat de vacances perquè prefereix tractar-se bé abans d’agafar unes setmanes de vacances. I és que l’últim any ha estat replet de lesions i absències, el futbolista treballa en solitari per agafar ritme, després de gairebé cinc mesos fora de l’equip i treballant al gimnàs, amb la idea de recuperar-se dels seus problemes musculars.

L’extrem hispà-rus Cheryshev va afirmar estar “preparat i amb ganes de començar”, després d’haver completat el seu procés de recuperació després d’haver encadenat lesions en el curs passat. “Estic treballant per poder arribar a la pretemporada el millor possible, amb la idea de poder estar el més preparat i al millor ritme per treballar amb l’equip des de l’inici”, ha assenyalat.

A més es va referir a les ganes que hi ha al Vila-real i en el cos tècnic del seu retorn, el futbolista va assegurar: “No em pressiona que es digui que sóc el fitxatge de la propera temporada. Ara mateix no penso en això, només penso a estar bé i estar el millor possible des del primer dia “. “Vull tornar i ajudar el màxim possible a l’equip, anar a poc a poc i a partir d’aquí intentar jugar el màxim possible i el millor possible, encara que no serà fàcil”, ha conclòs el jove futbolista.