Demà es cel.lerarà en l’auditori de Castelló, un nou concert del cicle “Gent d’aci”

531

CulturArts Castelló ha programat per demà dijous un nou concert del cicle Gent d’ací” a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. En l’espectacle actuaran la soprano Emilia Vera, la mezzosoprano Consuelo Hueso, el tenor José Antonio Navarro i el pianista José Antonio Echezarreta.

Durant el concert es podran escoltar peces com Tosca” de Giacomo Puccini, “El Gat Montés“, de Manuel Penella, Cavalleria Rusticanade Pietro Mascagni, La Gran Via”, de Chueca, o “Les Noces de Luis Alfonso, de Gerónimo Giménez.

La soprano Emilia Vera va fundar fa 12 anys, al costat d’altres cantants, la “Associació Lírica Castellonenca“. Amb els membres d’aquesta associació i en solitari, ha ofert recitals en ciutats espanyoles com Castelló, València, Alacant, Barcelona o la Rioja i també a França.

La mezzosoprano Consuelo Hueso, que actualment perfecciona la seva tècnica i repertori amb la prestigiosa cantant, pianista, compositora i pedagoga Àngels López Artiaga, ha participat en tres edicions del cicle “Les Arts en Paral·lelal Palau de la Música de València.

José Antonio Navarro és tenor i ha realitzat més de 300 actuacions des de 2009 a ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Còrdova o Albacete. A més de Miami on ha realitzat una important activitat artística, actuant en totes les principals sales de concert de la ciutat.

José Ramón Echezarreta és pianista acompanyant des de 1991 de l’AssociacióConjunt Líric Amics de la Sarsuelade Valladolid, la qual li va atorgar el premi “Trofeu de Liraen 2003. A més col·labora assíduament, entre d’altres, amb l’Associació Lírica Parc de Alameda, Amics de l’Òpera de Zamora, Associació Lírica Val·lisoletana o la Coral Polifònica de Candeleda