Demà es cel.lebrarà en Càceres, el campionat d’Espanya de Cross per Clubs

458

Demà diumenge se celebra a Càceres el Campionat d’Espanya de Cross per clubs, després que durant les temporades 2012,2013 i 2014 es celebrés a la platja Verda d’Orpesa. El Platges a aconseguit classificar a 9 dels seus equips de les 12 proves que es disputaran i acudeix amb l’objectiu d’aconseguir entre 3 i 4 podi.

Començant amb els equips on, a priori, es pot lluitar per estar entre els 3 millors cal esmentar l’absolut masculí de cros curt, que competeix sobre una distància de 4 kg. i que estarà integrat per l’internacional Víctor García, l’internacional marroquí Jaoual Chemlal, Borja García, Iussef Taoussi, Iván de Mora i Ignacio Díaz-Cano. Aquest equip tindrà com a màxim rivals al F.C. Barcelona, ​​New Balanç i el Marathón. L’equip promesa intentarà defensar el seu títol nacional davant un rival molt important com el Marathón i compondran l’equip Víctor Ruíz, Eric Peñalver, Rubén Gómez, Nacho Gimenez, Guillem Gascó i Mostafá Sahaoui. L’equip júnior masculí també part amb intencions d’estar lluitant pel títol, tot i que la màxima figura de l’equip, l’internacional Ayoub Mokthar, que al desembre va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Europa, arriba a aquesta competició sense entrenament , després d’estar aturat des del 20 de desembre fins fa dues setmanes, a causa d’un trencament fibril·lar que es va fer en un cross defensant la selecció europea. Completaran l’equip Hamid Ben Daoud, vencedor la passada temporada del campionat d’Espanya júnior individual, celebrat a Mèrida, Iván Muñoz, Rubén Requena, Moisès Antonete i Adrián Caravaca. L’equip júnior femení, que fa un mes va aconseguir el bronze en el Campionat d’Europa de Clubs, parteix com un dels favorits amb Uxia Pérez, Mª del Mar Casillas, Maria Ureña, Claudia Levoni, Mirian Costa i Elia Martínez, que a última hora a substituït la benicarlanda Carla Masip, que ha estat baixa. L’equip juvenil femení té com a figura Marta Pescador, que segur que a nivell individual lluitarà pel triomf en la prova i buscaran una bona classificació per ajudar l’equip Yurena Os, Isabel Gallego, Gemma Herrero, Marta Oliver i Alba Fèlix.

Completaran la competició masculina l’equip cadet amb Roberto Torner, Eloy Homer, Adrián Gallén, Josep Garcia, Pedro García i Llorens Capdevila i el juvenil amb Antonio Criado, Carlos Muñoz, José Marquez, Manuel Peris i Lluís Salvador; aquest equip està molt minvat per les baixes per lesió de German Castel, que havia fet una temporada de cros magnífica i Siro Piña.

En categoria femenina l’equip absolut de cros curt comptarà amb una de les favorites per a la prova, Laura Méndez i amb ella Claudia Estévez, Mª Pilar Vázquez, Laura García i Camille Collet i l’equip cadet formarà amb Andrea Romero, Andrea Álvarez, Noemí Lázaro , Aixa Salvador, Alba Ordaz i Aina Álvarez