Del 6 al 8 de febrer es cel.lebrarà la segona edició motera “Beniroad” en Benicàssim

724
L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim es troba organitzant la segona edició de la concentració motera Beniroad“, que se celebrarà del 6 al 8 de febrer.

Segons l’alcaldessa, Susana Marqués, amb aquesta segona edició, Beniroad es consolida com un dels 65 esdeveniments programats per l’ajuntament durant aquest any 2015, i amb el qual Benicàssim tornarà a acollir a multitud de motards de diferents parts d’Espanya i de França, per participar en diverses activitats i esdeveniments la recaptació anirà destinada a l’Associació Espanyola Contra en Càncer de Castelló .

Els aficionats a les motos podran gaudir de diverses rutes, d’exhibicions de Free Style, de l’exposició de més de 40 vehicles Mustang, Corvette, Camaro i Pontiac, així com d’un xou burlesque de les noies Pinup.

La música i les dues rodes van agafades de les mans, i el divendres 6 actuarà la banda alacantina Sailor Smile, i Steelicks amb els seus covers de poprock dels anys 70, 80 i 90. Dissabte 7 serà el torn Smoking Cats amb més versions de rock’n’roll, del grup rockabilly Els Sidecars, i com a plat fort actuarà la banda tribut alacantina nascuda el 2013 Born to be Queen.