Del 26 al 29 de març es celebrarà la I trobada nacional d’editors independents en Castelló

411
Vicent Sales (Regidor de cultura de l’ajuntament de Castelló) ha presentat aquest matí el I Trobada Nacional d’Editors Independents, que tindrà lloc a la ciutat de Castelló entre el 26 i el 29 de març. Una iniciativa de Norris, Bronson i Associats i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló i la Diputació Provincial.

L’edil ha comentat que “aquesta I Trobada Nacional d’Editorials Independents (ENDEI) és un esdeveniment que pretén aproximar a escriptors, editors i lectors en l’àmbit de l’edició independent”.

“El ENDEI reunirà, a la plaça Peixateria, a un gran nombre de firmes editorials independents com ara Pretextos, Edicions Renaixement, Edicions del Vent, Libros del Asteroide, Menoscuarto, Regne de Cordelia i editors com Jesús Egido, Juan Casamany, Manuel Borràs , entre molts altres “, ha avançat el regidor.

Així, Sales ha assegurat que “la plaça de la Peixateria es convertirà durant quatre dies en el bressol de l’edició literària i l’escriptura independent nacional. El centre de Castelló s’omplirà d’escriptors novells, gent del món de la cultura, editors i intel·lectuals vinguts de tot Espanya per aquesta cita imprescindible dels amants de la literatura “.