Del 25 al 27 de novembre es celebrarà a l’auditori de Castelló la XVI edició de la fira “Tu Boda”

85

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Porta, ha presentat avui la XVI Edició de la Fira La teua Boda, que tindrà lloc del 25 al 27 de novembre a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, al costat del organitzador del certamen, Pau Morte. “Aquesta fira es converteix, un any més, en el millor aparador de noces i cerimònies en tota la província, on es recreen tots els estils i es marca tendència. A més és la mostra amb major oferta expositiva i alhora més multisectorial de quantes s’organitzen a Castelló “, ha destacat Porta.

Gastronomia, restauració, moda, complements, joieria, floristeria, bellesa, salut, fotografia, viatges o wedding planners són alguns dels sectors representats en aquest certamen, que comptarà amb 65 empreses distruidas a 72 expositors. “El 53% dels expositors són de Castelló ciutat; un 35% de la província i la resta de València i altres províncies “, segons ha explicat Morte.

L’organització aspira a repetir la xifra de 3.000 visitants de la passada edició. “Les expectatives són bones i, de fet, ja tenim 400 parelles inscrites al web”, ha afegit. la Fira La teua Boda també inclou un ple programa d’activitats paral·leles i el sorteig per a parelles amb premis dels diferents expositors. Aquest any, a més, augmenta el nombre de desfilades. Dissabte ho faran Modes Rossy i Paco Roca, a partir de les 18.00, i el diumenge, també a la mateixa hora, ho farà Higinio Mateu.

Pablo Morte, director d’Mibalia, també ha volgut destacar que “el 80% d’expositors participants repeteix d’una edició a una altra, el que reflecteix l’èxit de la convocatòria”.

Des de la regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica i Ocupació han subratllat la seva col·laboració en la setzena edició de la Fira La teua Boda per la seva contribució al dinamisme econòmic i comercial de la ciutat. “Estem convençuts que està consolidada com la fira de noces, cerimònies i esdeveniments més potent i amb més repercussió de la província. Però que, a més, té un pes relatiu cada vegada més gran a la Comunitat Valenciana “, ha afirmat la regidora Patricia Porta.