Del 2 al 5 d’abril es disputarà en la ciutat esportiva del Villarreal CF, la “Villarreal Yelow Cup 2015”

1125
Una de les competicions més prestigioses a nivell nacional i internacional ja escalfa motors. La Vila-real Yellow Cup 2015 es disputarà a la Ciutat Esportiva del Submarí els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril. Aquesta edició és, a més, la més reeixida fins al moment pel que fa a participació, ja que al voltant de 120 equips intentaran aconseguir l’anhelat trofeu i està previst que més de 15.000 persones acudeixin a les instal·lacions del Submarí.

Les categories participants són: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i categoria femenina. Més de 200 partits estan programats per a la Vila-real Yellow Cup 2015, trobades que estaran repartits tant en camps de Futbol 7 com de Futbol 11. Ja està definit el quadre de grups. Pots consultar-ho a la següent adreça: Quadre de Grups.

Clubs nacionals de primer nivell com l’Atlètic de Madrid, Llevant UD o València CF assistiran al torneig i es reuniran amb conjunts internacionals com Aspire Academy (Qatar) i Roasso Kumamoto (Japó). Equips de renom en el territori espanyol també es citaran a la Ciutat Esportiva com el CD Roda, CD Castelló, Barakaldo CF, SD Amorebieta o CD Don Bosco, entre d’altres.

Per a més informació sobre la Vila-real Yellow Cup 2015, pots visitar la pàgina oficial: Vila-real Yellow Cup.