Del 14 al 15 de febrer es ce.lebrarà el “Carnestoltes 2015” en el Grao de Castelló

616

Beatriz Jimenez (La regidora de Joventut) ha avançat avui alguns dels detalls pel que fa a la participació en el Carnestoltes 2015al Grau que organitza l’Ajuntament de Castelló i que se celebrarà entre el 14 i el 15 de febrer.

Jiménez ha explicat que “totes aquelles persones que vulguin participar en algun dels concursos de disfresses, poden fer-ho dirigint-se de manera personal al Casal Jovedel Grau o trucant al seu telèfon 964 28 21 22. També es pot contactar a través del telèfon 964 22 95 51 (OFIJOVE) .

“Una altra de les vies és a través d’Internet, enviant un correu electrònic a oficinasinformacionjuvenil@castello.es“, ha insistit la regidora.

La regidora ha fet èmfasi que el termini d’inscripció finalitzarà el 12 de febrer a les 14h de la tarda, mentre que per al concurs de carrosses el termini acabarà el proper divendres 6 de febrer”.

La regidora ha apuntat que “per formalitzar les inscripcions s’haurà de remetre la següent informació: nom i cognoms d’alguna persona representant del grup o de la persona participant en el cas de la modalitat de disfressa individual, a més del nombre d’integrants en el cas de grup reduït o gran grup .

També s’haurà d’indicar la modalitat en què es vol participar: disfressa individual, parella, Grup Reduït (entre 3 i 10 components) o gran grup o Comparsa (11 components o més). Es deixarà també un nombre de telèfon de contacte .
“A més, s’haurà d’anotar la temàtica o lema de la disfressa i indicar si es durà si es portarà algun equip de so o megafonia“, ha assenyalat Jiménez.

Finalment, la regidora també ha recordat que la guanyadora del XIX Concurs de Cartell de Carnaval 2015 va ser la jove castellonenca Susana Pérez García, amb el cartell titulat Volant cap a Carnestoltes‘. Un disseny que es va fer mereixedor del premi d’aquest concurs que convoca la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló i que està dotat amb 750 euros