Del 10 al 12 d’abril es celebrarà l’edició de la volta aèria de Castelló

575

L’Aeroclub de Castellónorganiza i convoca per als dies 10, 11 i 12 d’Abril, l’edició de la Volta Aèria de Castelló – Costa dels Tarongers 2015, aprovada en el calendari oficial de la Comissió Tècnica de Vol a mortor de la real federació aeronàutica espanyola , dins del programa de competició puntuable per al Rànquing Nacional de Pilots, així com en el calendari oficial de la Federació d’Esports Nautics de la Comunitat Valenciana

La prova queda oberta a la participació de totes les tripulacions compostes almenys per pilot al comandament i navegant, els membres tinguin la seva llicència de vol, certificat mèdic en vigor. El primer pilot haurà de tenir una experiència mínima de 100 hores de vol, figurarà com a comandant, i serà titular de la inscripció i responsable de la prova a tots els efectes.

S’admet la participació d’aeronaus lleugeres i ultralleugers amb velocitat mínima de competició de 120 km / h
Totes les aeronaus hauran de portar equip de comunicació de banda aèria.
Tots els membres de les tripulacions hauran d’estar en possessió de la corresponent Llicència Federativa.

PROGRAMA DE LA PROVA

En la mesura del possible, l’organització desitja que dissabte es disputen dues etapes, per la qual cosa és desitjable que les tripulacions no comparteixin avió i així donar temps a què es volin dues etapes en un únic dia. D’aquesta manera el programa seria el següent:

● Divendres 10 d’abril fins 13:00 Arribada de participants i inscripció
○ 14:00 Dinar a l’Aeròdrom
○ 15:30 Briefing General de la prova
○ 16:30 Primera Etapa
○ 21:00 Sopar a l’hotel

● Dissabte 11 d’abril 08:00 Concentració a l’aeròdrom
○ 08:10 Briefing d’etapa
○ 09:30 Segona Etapa
○ 13:30 Dinar al Aeròdrom
○ 15:30 Briefing d’etapa
○ 16:30 Tercera Etapa
○ 21:30 Sopar en restaurant per determinar

● diumenge 12 d’abril
○ Dispersió general

Des del Aeroclub de Castelló us animem a participar, especialment als pilots que mai ho heu fet. El canvi en el reglament ho posa més fàcil i el vol resultarà divertit alhora que formatiu. La competició, fins i tot en nivells inicials és un bon mètode per practicar la navegació visual, de la qual tant ens oblidem últimament, fa que millorin els procediments generals i en cabina amb un altre pilot, alhora que fomenta la disciplina de vol, amb la qual que la nostra seguretat en vol millorarà notablement.