Declaracions de Marcelino Garcia i Musacchio, previes al partit d’anada d’octaus de final de Europa League Villarreal vs Sevilla

468
Junts per seguir somiant a Europa. L’entrenador del Vila-real CF, Marcelino García Toral, ha assegurat aquest migdia que l’esperat suport de l’afició de cara a l’eliminatòria de UEFA Europa League davant el Sevilla els motiva encara més. “És un gran suport i se suma a la motivació que aquesta plantilla ja té. Que hi hagi un ambient molt favorable durant els 90 minuts a El Madrigal pot ser un punt més al nostre favor. L’afició està molt implicada en aquesta eliminatòria i això augmenta més la il·lusió que posarem. Els donem les gràcies i esperem que entre tots ho puguem aconseguir. Tant de bo siguem capaços de respondre a tot aquest suport “, va comentar l’asturià.

Quant a l’anàlisi del partit, Marcelino advoca per ser fidels al seu estil de joc per contrarestar el Sevilla: “Intentarem jugar per terra. Són forts per l’aire i intentarem evitar-ho. Si fem el nostre futbol dinàmic tindrem molt avançat. Haurem de fer moltes coses bé per guanyar “.

L’asturià es va mostrar il·lusionat amb la possibilitat de seguir avançant en la competició: “Disputar uns vuitens de final de l’Europa League fa que estiguem il·lusionats i tremendament motivats. Portem la idea de passar. No pensem en una altra cosa que no sigui treure un bon resultat a l’anada i també en la tornada. L’objectiu és jugar demà i guanyar “.

Marcel·lí adverteix que el seu equip no té l’obligació d’arribar lluny, però sí la il·lusió: “A l’hora de plantejar objectius hem d’analitzar totes les circumstàncies. En aquesta competició hi ha clubs que és més racional pensar que arribin a la final abans que nosaltres, com ara el Sevilla, que és l’actual campió. Però això no ens impedeix que pensem que podem aconseguir-ho. Per això queda molt. Anem a intentar-ho, però ara mateix estem a vuitens de final. Haurem de tenir l’encert i la sort necessària per anar superant eliminatòries “.


Musacchio: “Intentarem fer el nostre joc i jugar per terra”

L’altre protagonista del dia a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva va ser Mateo Musacchio. El central argentí va assegurar que una de les claus del duel contra el Sevilla serà mantenir l’estil de joc que tan bon rendiment li està donant al Submarí aquesta temporada. “Intentarem jugar per terra, fer les coses bé i no encaixar. A partir d’aquí buscarem marcar per anar a Sevilla amb un resultat positiu. Cal estar atents a l’estratègia, però com contra tots els equips. El Sevilla és un equip molt físic, però no hem de preocupar per ells i sí per nosaltres “, ha afirmat.

El capità del Submarí assegura que tant ell com tots els seus companys estan molt motivats: “Aquest és un dels partits que tots volem jugar. És una bonica eliminatòria i tots estem amb moltes ganes que comenci el partit. El Sevilla és un gran equip i segur que serà molt complicat “.

Finalment, Musacchio va analitzar la seva recent convocatòria amb la Selecció Argentina: “Tenia moltes ganes i il·lusió d’anar amb la Selecció Argentina. Estic molt feliç, però el meu cap només està en el partit de demà. Vaig a la Selecció amb les ganes de fer-ho bé i guanyar-me un lloc. Intentaré fer-ho de la millor forma en els minuts que pugui estar sobre el camp “.