Decharlas.com organitza una sessió gratuïta sobre eines de Google per a l’optimització web i el màrqueting en linia

477

Decharlas.com, en col·laboració amb el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Espaitec) i la Universitat Jaume I, organitza per al dijous 26 març 2015 una sessió gratuïta sobre eines Google per a l’optimització web i el màrqueting en línia.

Una jornada adreçada al públic en general i d’especial interès per a emprenedors, empresaris i professionals del sector de la comunicació, el màrqueting i les tecnologies de la informació. L’esdeveniment tindrà lloc a les 17 hores al Saló d’Actes del Centre de Postgrau i Formació Contínua de la UJI, edifici de la FUE.

Cal comentar, que aquesta jornada es dividirà en dues sessions:

  • La primera sessió es desenvoluparà sota el títol “Tècniques d’optimització i màrqueting web amb Google Analytics” i en ella Isaak Moriel, consultor TIC certificat a Google Adwords i Google Analytics, oferirà una petita introducció al procés d’optimització i màrqueting web, responent a preguntes com quins factors influeixen en com veu Google nostra pàgina web?
  • La segona sessió, titulada “Ús de Tag Manager com a eina de Màrqueting Online per ajudar al teu negoci”, servirà per conèixer què és un Tag Manager i com funciona, aprofundint en l’eina Google Tag Manager. Aquesta sessió serà impartida per Héctor Ferrer, consultor de Digital Analytics.