David Villa “Marcelino es el tecnic perfecte per al ValenciaCF”

521

Un dels jugadors més estimats per l’afició valencianista, David Villa, ha estat entrevistat per ‘valenciacf.com’ a propòsit de la visita del club a Nova York per inaugurar-hi la primera Acadèmia blanquinegra en sòl nord-americà. L’actual futbolista del New York City ha repassat l’actualitat del nostre equip i ha subratllat que Marcel·lí, a qui coneix molt bé, “és l’entrenador perfecte per al VCF, per tornar a portar al club on es mereix, un entrenador amb molt de caràcter que per tots els llocs per on ha passat ha triomfat. Per tant estic convençut que ho farà en el València CF també “.

• Què et sembla l’obertura de les escoles del València CF a Estats Units?

“Em sembla molt bé, crec que el València és un club reconegut mundialment, molt estimat a nivell mundial i crec que és una iniciativa fantàstica el poder obrir escoles per donar-los als nens l’oportunitat de poder estar més a prop d’un club tan gran” .

• Ajudarà el València a ser més reconegut i a fer marca l’venir als Estats Units per obrir acadèmies?

“Sí, és clar, crec que és un dels objectius i penso que, més que ser molt reconegut a nivell mundial, és donar-li l’oportunitat als fans d’estar molt més a prop del que és el València”.

• Existeix passió i talent entre els nens americans pel futbol? Creus que hi pot haver en el futur jugadors nord-americans a Espanya o el València?

“Sí, és clar que hi ha passió, crec que el futbol és l’esport per excel·lència a nivell mundial. Als Estats Units encara hi ha esports més famosos però cada vegada qui jugar més a futbol, ​​volen gaudir d’aquest esport tan bonic i estic convençut que en el futur aquí aquest esport serà el número u de la mateixa manera que en tot del món “.

• Segueixes al València des de Nova York?

“Per descomptat, segueixo a tots els meus ex equips, li tinc molt d’afecte a tots i òbviament especialment al València. Vaig estar allà molt de temps, segueixo molt l’actualitat, m’agrada gaudir quan guanyen, pateixo molt quan perden, i faig el que faria qualsevol persona que li té afecte a un club com el València “.

• Coneixes bé a Marcel·lí Com valores el seu fitxatge?

“Sí, conec bé a Marcel·lí, va ser el meu entrenador quan jo començava al filial de l’Sporting. Li considero un amic, hem coincidit moltes vegades en les nostres carreres esportives. Crec que és l’entrenador perfecte per al València, per tornar a portar al València on es mereix, un entrenador amb molt de caràcter que per tots els llocs per on ha passat ha triomfat i per tant estic convençut que ho farà en el València també “.

• ¿L’estil de Marcel·lí s’acobla amb el València? Com ho definiries?

“Crec que l’estil de Marcel·lí s’acobla a tots els estils, a tots els clubs possibles, és un entrenador amb molt èxits, és molt bo, un gran entrenador, i quan ets bo i fas les coses bé, és difícil no acoblar-a cap estil. Penso una vegada més que ara mateix com es troba el València necessita un revulsiu, en aquest cas com a entrenador, i crec que Marcel·lí reuneix totes aquestes característiques que ara poden portar el València a canviar de cara ia tornar a estar en el més alt, com sempre “.

• Què sents en ser, encara en actiu, un dels jugadors més estimats per l’valencianisme?

“Per a mi és un plaer l’afecte que rebo dia rere dia en xarxes socials o quan he pogut estar per València, de tota la gent de València, per a mi és un honor. Em fa pensar que les coses que hi vaig fer en aquests cinc anys van ser bones i que la gent em guardi afecte. Jo els tinc molt d’afecte també, tant al club com a tota l’afició, perquè òbviament sense ells no hagués pogut aconseguir el que vaig fer allà “.

• El New York City des de València es veu com un gran club que fa les coses bé i amb Villa com a capità ¿Va tot tan bé com es percep?

“Realment estem molt contents de la repercussió que està tenint el New York City tant a nivell del país com a nivell mundial, és la nostra tercera temporada i la veritat és que el club està treballant molt per donar-se a conèixer a tot el món i estem contents que tot vagi tan bé malgrat que som un club molt jove. Ser aquí de capità és una alegria per a mi, estan anant bé les coses tant a nivell individual com col·lectiu i realment no em puc queixar. Estic molt content i tant de bo puguem seguir així durant molt de temps “.