Continuen succeint situacions anòmales en el CD Castelló

132
Segueixen succeint situacions anòmales en el Castelló. L’última avui amb la decisió adoptada pel president de l’entitat, David Cruz, de suspendre la roda de premsa del tècnic Frank Castelló, que estava fixada per a les 12.15 hores d’aquest divendres a la sala de premsa de l’estadi Castalia. Una compareixença que havia aixecat molta expectació entre els mitjans de comunicació arran dels últims esdeveniments.

L’entrenador valencià de l’esquadra castellonenca tenia previst comparèixer davant la premsa, però els responsables de comunicació van informar que havia ordres del club de no deixar-lo parlar aquest divendres, com ha succeït des que va començar la temporada.

Pel que sembla, el president David Cruz no vol que el tècnic parli sobre l’acomiadament dels tres futbolistes de la plantilla, Arturo Navarro, Borja Gómez i Alberto Ramos, que dijous a la tarda van deixar de pertànyer a la disciplina de l’equip. A més, el propi entrenador Frank Castelló va signar el comunicat fet públic al migdia de dijous, al costat de la totalitat dels futbolista, reprovant la decisió del president i demanant que reconsiderés la seva decisió de prescindir dels tres companys.

Suport als futbolistes

Des de la plataforma ‘Salvem l’CDCS i la seva pedrera’ s’ha enviat un segon comunicat de premsa pel qual es convoca a tots els aficionats a acudir diumenge que ve a les 16:00 hores a la zona de tribuna de l’estadi Castalia, per així demostrar el suport incondicional cap als jugadors i cos tècnic, i mostrar de manera pacífica la disconformitat total amb la gestió i últimes decisions preses per David Cruz i el seu consell d’administració.