La Conselleria de Vivenda enquesta per telèfon a la ciutadania per a conèixer la seua satisfacció amb el transport a Castelló

1442

El regidor Rafa Simó participa en la recollida de dades de Conselleria i anima a la ciutadania a col·laborar en els qüestionaris

Actualitat Diària

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està redactant el Pla de Mobilitat Metropolitana Sostenible de l’àrea de Castelló (PMoMe Castelló), que el seu principal objectiu, afirmen, és millorar les polítiques i actuacions en matèria de mobilitat en l’àmbit compost pels municipis de Castelló, Onda, la Vall d’Uixó, Vila-real, Borriana, Almassora, Benicàssim, Nules, l’Alcora, Oropesa, Betxí, Borriol, les Alqueries, la Vilavella i Sant Joan de Moró.

El Pla, que es troba en la fase de recopilació d’informació, inclou una àmplia campanya de presa de dades, mitjançant enquestes telefòniques a les llars (més de 7.200 enquestes telefòniques), enquestes en les línies de transport públic, en la via pública a vianants i ciclistes i en importants centres tractors en l’àmbit esmentat.

La participació activa per de la ciutadania és fonamental i imprescindible en la redacció d’aquest document, han assenyalat, per la qual cosa es convida als ciutadans que col·laboren amb els enquestadors, els qui estan acreditats i identificats per a l’execució de les enquestes.

El regidor de Mobilitat de Castelló, Rafael Simó, s’ha sumat a aquesta campanya responent a l’enquesta a bord del TRAM en el seu recorregut entre el Grau i Castelló. Simó ha subratllat la “importància de la participació ciutadana en aquesta campanya d’enquestes per a poder elaborar un pla de mobilitat que s’ajuste a la realitat dels desplaçaments metropolitans i a les necessitats de la ciutadania” pel que anima a tots els veïns i veïnes de l’àrea metropolitana a col·laborar en aquesta recollida d’informació.

La informació recaptada en les enquestes, indiquen, va a ser el pilar fonamental del Pla, en orientar-se les propostes del mateix cap a un sistema de transports en l’àmbit metropolità adaptat a les necessitats de mobilitat concretes de la població, aconseguint entre tots un espai sostenible i saludable, en el qual la qualitat de vida de la població es posicione com a primer objectiu.

Totes les dades proporcionades per la ciutadania seran processades de forma anònima, de manera que es garantisca la protecció de dades personals i amb finalitats exclusivament estadístiques, en compliment de la llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va arrancar aquest procés de presa de dades amb enquestes domiciliàries telefòniques el passat mes de novembre. Aquesta setmana s’ha iniciat la fase d’enquestes a bord de totes les maneres de transport públic mentre que les enquestes en els centres comercials, universitats, etcètera, i les de vianants i ciclistes es realitzaran l’última setmana de febrer.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací