Comunicat de VOX Castelló al voltant dels incidents succeits a l’hospital provincial de Castelló

483

Davant la notícia apareguda en els mitjans de comunicació afirmant que la Consellera de Sanitat, Carmen Montón, desitja que l’Hospital Provincial de Castelló es converteixi en un centre de referència de cirurgia de canvi de sexe, VOX manifesta la seva més rotunda oposició enfront de dit disbarat .

L’Hospital Provincial de Castelló està considerat com un referent internacional en oncologia, malaltia real que, si bé no afecta tota la població, tota la població resulta susceptible de patir-la en major o menor grau. En un moment com l’actual, en què precisament no sobra els diners disponibles per a inversió i atenció de serveis, resultaria més total destinar-lo a la millora de l’interès general que no a la satisfacció d’un grup minoritari, per més que aquests es trobin associats generant un grup de pressió. En VOX pensem que resulta molt més important ser referents en oncologia i destinar-hi tots els recursos disponibles.

Novament el govern sorgit del Pacte del Botànic ens demostra el seu sectarisme, aquesta vegada a través de la Consellera Munt, primant els interessos particulars d’un col·lectiu davant els interessos generals. És hora ja que la ciutadania valenciana sigui conscient que, en democràcia, no es pot parlar de drets per a uns pocs pertanyents a certs col·lectius quan aquests presumptes drets conculquen els veritables drets reconeguts de la ciutadania general.

És coneixedora la Consellera de Sanitat dels greus perjudicis de salut que comporten els canvis de sexe per als que a ells se sotmeten? Coneix la tragèdia que suposa patir càncer tant per al pacient com per a la seva família i amics? Suposem que la consellera Munt no pot al·legar ignorància en aquests tema (o sí), donada la seva condició de llicenciada en medicina. Per tant només demostra una incapacitat plena en la gestió de la Sanitat Pública que regeix mitjançant criteris ideològics i no científics.

VOX es compromet a atendre sempre les necessitats i interessos generals davant els particulars i treballar per que l’Hospital Provincial de Castelló torni a trobar-se al mateix nivell de referència que mai hauria d’haver perdut.