Compromis per la Vall d’Uixó vol potenciar els espais infantils de cualitat

425
Avui dijous, Ferran Daròs (Secretari d’organització de Compromís per la Vall) ha plantejat alguna de les propostes que la formació considera clau revitalitzar a nivell local. En referència a l’equip de govern del Partit Popular, ha qualificat els últims anys de “legislatura perduda pel que fa a la dedicació als petits i als espais de lleure per a les famílies, encara que ara s’afanyin a reformar algun parc sobre la botzina”.

Des de la coalició Compromís per la Vall, diuen que “si ens comparem amb altres poblacions similars a la Vall, la nostra oferta infantil és gairebé inexistent. Quan hi ha una data assenyalada, es porten dos castells inflables i es pinta la cara als nens “. Però donar-vos insisteix que això no és suficient per donar una oferta rica als pares de la localitat. Troba a faltar una programació teatral constant, de qualitat i en valencià. També troba a faltar les Trobades per la Llengua o que la Biblioteca sigui un focus d’activitats per als petits.

Pel que fa als espais públics, els pares, afirma donar-vos, “volem parcs infantils segurs, no a dos metres de la carretera. Tots coneixem famílies que es van a buscar parcs o activitats lúdiques a altres poblacions i això, amb les dimensions de la Vall, no és normal “.

Per últim queda afegir, que el PP sap que els matrimonis joves i els nens no són un viver de vots per a ells i per això es limiten, de tant en tant, a complir la papereta amb algun tobogan nou i poc més. Però l’Ajuntament és de tots i per aquest motiu Compromís per la Vall vol deixar-se d’accions aïllades i crear espais adaptats i integrals per a nens, potenciar els espais a l’aire lliure i fomentar una cultura infantil conscienciada i sostenible.