Compromis per Castelló ha aprovat per unanimitat, la seva llista municipal

942

Enric Nomdedéu (Candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló) ha informat avui que “l’assemblea de Compromís per Castelló va aprovar ahir, per unanimitat, la llista municipal completa que presentarem a les eleccions de maig d’enguany. Una llista molt renovada, però on es manté l’experiència tant meua com d’Ali Brancal, i que aspira, des del treball en equip, a duplicar o triplicar la nostra presència a l’Ajuntament”.

Nomdedéu ha apuntat que “en la llista aprovada ahir hi figuren una gran quantitat de persones independents, en el que és una bona mostra de fins a quin punt Compromís engresca cada vegada més a la ciutadania com a eina útil per transformar la societat. Fins i tot cal destacar que vénen en la nostra candidatura algunes persones que en els darrers anys han estat significades en altres partits progressistes, i que ara veuen que Compromís és una opció real, arrelada a la ciutat i amb garanties”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “la nostra candidatura conjuga edat i gent molt jove, és totalment paritària i integra de manera natural totes les sensibilitats presents a Compromís. És una candidatura, no ho oblidem, en la qual fins a divuit persones van estar triades en unes primàries obertes a la ciutadania en les quals van participar vora mil sis-centres persones, en un exercici de democràcia directa i com mai havia tingut lloc a la ciutat de Castelló”.

Per ultim, el candidat a l’alcaldia ha afegit que “encarem aquestes eleccions amb l’ambició de transformar Castelló i de fer-no des de l’experiència i la renovació, des del treball en equip i, és clar, des del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme. Amb il•lusió i realisme, pensem que Castelló ho té a l’abast”.