Compromís per Castelló convida tota la ciutadania de Castelló a mostrar el rebuig a les violències masclistes

77

Compromís per Castelló ha volgut convidar tota la ciutadania a sumar-se als actes que organitzats per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament per commemorar el 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes. El portaveu de la formació, Ignasi Garcia, ha donat suport a totes les iniciatives plantejades per Igualtat i ha avançat que “divendres ens trobarem tots en el parc Ribalta per reivindicar, una vegada més, la necessitat d’aturar aquesta xacra”.

Compromís per Castelló estarà present a l’acte que demà divendres emplenarà el Passadís de les Arts de flors de paper, una iniciativa que té per lema ‘Juga el teu paper contra les violències masclistes’. “La tasca que s’està duent a terme és molt rellevant i cal que, per sumar esforços, s’implique tota la societat, ja que aquesta és la única manera d’aturar un dels principals problemes socials de la nostra història recent”, ha assegurat el portaveu.

Al respecte, Compromís per Castelló ha denunciat les dificultats existents per reduir a zero el número de víctimes. Precisament en uns dies en els quals s’ha produït un altre succés, de manera que ja són 38 les dones assassinades aquest 2016 a mans de les seues parelles. “Som plenament conscients de la necessitat d’aturar el problema, tot i que la única mesura que trobem des del govern central és la reducció de les partides que han de combatre la violència i ajudar les dones que poden estar en perill”.