Compromis per Borriol ratifica a Silverio Tena com candidat a l’alcaldia

708
Compromís per Borriol ha ratificat per unanimitat a Silverio Tena com a candidat a l’alcaldia i cap de llista de la formació per als propers comicis electorals. Tena, que ha encapçalat durant aquesta legislatura al principal partit de l’oposició a Borriol, s’ha mostrat “satisfet per la tasca d’oposició, no només per haver denunciat la suposada corrupció, sinó per haver aconseguit que Compromís hagi estat durant quatre anys la formació política més activa, més propositiva i més dinàmica del Consistori “.

Tena ha recordat que “no només som el principal partit de l’oposició pel nombre de vots, sinó que hem liderat els principals canvis produïts durant aquesta legislatura i hem encapçalat les reivindicacions i el nombre de propostes presentades al consistori. Per això, el nostre objectiu ara és liderar el canvi ”

El candidat a l’alcaldia destaca que “continuarem amb aquesta tasca de propostes en positiu amb l’aspiració de liderar el nou cicle polític que s’iniciarà el 25 de maig”. En aquest sentit, ha destacat que “les nostres prioritats seguiran sent les persones, la seva qualitat de vida, la transparència en la gestió, la participació de la ciutadania en les decisions polítiques i la generació d’ocupació i d’oportunitats per als nostres veïns, especialment dels joves i de les persones excloses per la crisi “